Wiem, że na Forum jest więcej wikipedowiczów. Sam też jestem redaktorem Wikipedii i staram się udzielać w jej części astronautycznej na miarę swoich możliwości (czasu i wiedzy). Stworzyłem ponad dwadzieścia nowych artykułów, wiele poprawiałem czy uaktualniałem. No i tyle. Kiedyś rzeczywiście jeszcze na starym forum zamierzaliśmy stworzyć jakąś grupę, która miała przekazywać informacje, co jest do zrobienia i poprawienia, ale nie bardzo to wyszło. Każdy z nas ma swoje zajęcia oprócz Forum czy Wikipedii i zrobi tylko tyle, ile może. A w ramach tego, co jest do zrobienia, weźmie się za to, co najbardziej akurat jego interesuje. I tak chyba pozostanie. Dyskusję na temat haseł można prowadzić wprost w Wikipedii (każdy artykuł ma swoją stronę dyskusji), i tak jest chyba sensowniej niż dzielić dyskusję na części dostępne w Wikipedii i na Forum. Zatem wspierajmy każdy indywidualnie Wikipedię, a wikipedystów astronautycznych informujmy o Forum. I chyba to jest najsensowniejsze, co można zrobić.